Universele kite ventielen

Universele kite ventielen

Kite ventiel lek? Repareer het zelf met nieuwe Unipump ventielen. De ventielen zijn toepasbaar op letterlijk alle one pump kites! De outline van het ventiel is zo gevormd dat deze Unipump ventielen op alle kite bladders te plakken zijn!

Waarom voor unipump kiezen?
Een van de grotere problemen van kites is dat ze vanzelf leeg gaan lopen in verloop van tijd. De oorzaak is al snel gevonden als de ventielen van je kite naloopt. De originele ventielen harden langzaam uit en kunnen na uitharding gemakkelijk breken. Wat pas het laatste jaar bij enkele kite merken worden toegevoegd zijn turbo ventielen. Ventiel waarbij de opening wijder ontworpen zijn voor een betere luchtdoorstroming.
Unipump heeft de oplossing voor uitharding gevonden en daarin een wijde opening toegevoegd als resultaat het beste one pump ventiel op de markt.

Geen dure ventielreparaties meer!
Een groot voordeel van Unipump dat je nooit meer dure reparaties hoeft te laten uitvoeren als jouw kite uitgerust is met de doorbedachte ventielen. De ventielen steken zo in elkaar dat wanneer het spruitstuk is uitgehard je alleen de clips los maakt en een nieuw spruitstuk plaats van nog geen €3,-

Uw voordeel op een rij:
Unipump past op elke kite!
De Unipump ventielen zijn verkrijgbaar met de gewenste I of L spruitstukken. De de clips die je op de Unipump klikt zorgt ervoor dat het ventiel niet meer in de LE getrokken kan worden. Als je te maken hebt met extreem grote one pump ventielen kun je nog Unipump ringen toevoegen zodat ook jij kan genieten van de gemakken die Unipump te bieden heeft.

Kwaliteit
Alle Unipump ventielen worden hier in Europa geproduceerd. De ventielen zijn gemaakt van Polyamide en is 100% recyclebaar.
Unipump bestaat uit enkele onderdelen welke allemaal vervangen kunnen worden.

Plug and play
Vervang je oude ventiel door een Unipump. Steek het gewenste spruitstuk in het ventiel. Zet de spruitstukken vast met de clips. Zoek vervolgens een mooie kitespot om van de kitesessie te kunnen genieten!

Instructie Video
Zoek op het Kiterepair kanaal op: www.youtube.nl naar de reparatie of product waar jij instructies voor zoekt.

About the author

wildwestcenter-super

Related Posts

SYNERGY 5/4 FURNACE CHEST ZIP HOODED WETSUIT

  The Furnace Synergy Series delivers lightweight, premium heat and...

Kite ventiel laten upgraden naar de nieuwste generatie.

Kitesufers vragen ons vaak of ze hun ventielen kunnen laten...

Theme Settings